Transport/transfer zilnic din Arad spre Aeroportul din Timisoara (Traian Vuia) si retur.

Cate ceva despre noi si ceea ce facem

Crys Trans este o companie din Arad, Romania, si ofera servicii de calitate tuturor clientilor sai. Asigurăm servicii de transport persoane din Arad la aeroportul din Timisoara (Traian Vuia), de o calitate ireprosabila, la preturi foarte bune, punand accent pe confortul si siguranta pasagerilor.Pentru cei care vor să ajungă din Arad la Aeroportul din Timisoara ,,Traian Vuia” , pot apela cu incredere la serviciul de transfer / transport Arad – aeroport Timisoara si Timisoara aeroport – Arad, oferit de noi la preturi cat mai mici.
Transferul de persoane la aeroportul Timisoara reprezinta principala noastra preocupare ce a aparut ca o necesitate in orasul Arad si Timisoara. Doua orase foarte bine dezvoltate din punct de vedere al afacerilor, dar si cu o populatie mare.
Serviciul de transport se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa calatoreasca singure ori impreuna cu familia si prietenii apropiati, catre aeroport, sau de la Aeroport.
Transferam persoane de la Arad spre aeroportul din Timisoara (Traian Vuia) zilnic tur retur.
Alegem varianta optima pentru ca tu si cei dragi tie sa ajungeti intotdeauna confortabil si in siguranta la destinatie!

Misiunea noastra este de a oferi calatorilor o calatorie placuta, sigura si confortabila, intre casa si aeroport.  Soferi nostrii sunt pregatiti sa va ofere servicii ireprosabile.

Respectul fata de clientii nostrii , este reperul pricipal pentru o atitudine pozitiva prin care echipa noastra se impune, acordand maxima atentie tuturor clientilor,devenind astfel un partener de încredere.
Tratam cu maxima responsabilitate toate operaţiunile legate de pregătirea călătoriei, sau a evenimentului solicitat, iar experienta acumulata in 10 ani de acitivtate ne ajuta sa fim mai buni.

Filozofia noastra este de a oferi servicii de incredere ,confort si siguranta, pornind de la un  parc auto competitiv si punand la dispozitie solutii logistice cat mai flexibile.

Melania Bekesi

Sofer Profesionist

cu atestare profesionala,2 ani experienta in domeniul transport persoane.

Cengher Cristian

Sofer Profesionist

cu atestate profesionale pentru transport persoane si marfa + ADR
10 ani experienta in domeniul transport persoane

Suntem aici pentru dumneavoastra!