Informatii Transfer Arad aeroportul din Timisoara (Traian Vuia)

Rezervarile online se fac cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii.
Toate rezervarile online sau telefonice vor fi confirmate de catre noi.
Pentru rezervarile cu plecare din Arad sau Timisoara ve-ti fi contactati telefonioc cu 10-15 minute inainte de preluare de la adresa, sau de la locul stabilit in prealabil.
Pentru transportul din Aeroportul (Traian Vuia) Timisoara spre Arad ve-ti fi asteptat cu numele dumneavoastra scris pe o pancarta in sala de asteptare din aeroport.

From (Traian Vuia) International Airport Timisoara, we offer you a transfer for passengers of 1/4 to Arad, or any destinations around Arad on fixed and shared prices. After landing our dedicated driver will be waiting for you with the name board showing your name. Return transfer is also available.

Transferul intre Arad-Timisoara Aeroport (Traian Vuia), este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu  limusine 4+1.
Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad-Timisoara Aeroport  prin formularul de rezervare. Orice tip de rezervare sau transfer aeroport va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre. Rezervati acum la: +40 / 0744 189 060 !  sau  Email:  transaradtimisoara@gmail.com !

Transfer Aeroport Timisoara (Traian Vuia) Arad Zilnic Tur Retur

iulie 2nd, 2015|Comentariile sunt închise pentru Transfer Aeroport Timisoara (Traian Vuia) Arad Zilnic Tur Retur

Oferim transport persoane zilnic din Arad la Aeroportul Timisoara (Traian Vuia), dus intors. In momentul de fata, efectuam transport persoane din Arad si transport persoane din [...]

Transport aeroport Timisoara Arad partajat si privat

iulie 2nd, 2015|Comentariile sunt închise pentru Transport aeroport Timisoara Arad partajat si privat

Oferim transfer partajat, o solutie ieftina de transport de la si catre aeroport pentru ca platesti locul si nu intreaga masina. In functie de numarul de [...]

Informatii Rezervare Transfer Arad Timisoara Aeroport

iulie 2nd, 2015|Comentariile sunt închise pentru Informatii Rezervare Transfer Arad Timisoara Aeroport

Rezervarile se pot face online la pagina ( Rezervare/contact), prin email Email: transaradtimisoara@gmail.com, sau telefonic la: +40 / 0744 189 060 cu cel putin 1-2 zile [...]

  • Tocmai am aterizat. Cum mă întîlnesc cu şoferul ?   Aţi efectuat formalităţile vamale şi v-aţi preluat bagajele. La poarta de ieşire vă va aştepta şoferul dumneavoastra, cu o pancarta cu numele dumneavoastra.
  • Dacă din diverse motive (dificultăţi vamale sau probleme cu bagajul dumneavoastra.), va dura mai mai mult de jumătate de oră, vă rugăm să ne anunţaţi telefonic.
  • În caz că întârziaţi mai mult de o jumătate de oră fără să ne anunţaţi acest lucru, ne vedem obligaţi să anulăm rezervarea dumneavoastra, din respect pentru ceilalti pasageri.
  • Dacă la poarta de ieşire nu vă întâlniţi cu şoferul, vă rugăm să îl aşteptaţi în sala de aşteptare, deoarece este probabil ca acesta să fie la un alt terminal, pentru a prelua un alt pasager, după care va veni în cel mai scurt timp, în sala de aşteptare a terminalului dvs.
  • Ce trebuie să fac dacă aştept de mai mult de 30 minute în sala de aşteptare?    Vă rugăm să ne contactaţi la numarul de telefon 0744 189 060.
  • Daca zborul dumneavoastra s-a anulat, ori s-a modificat ziua aterizării si numai aveti nevoie de transfer de la aeroport.Vă rugăm să ne anunţaţi telefonic în cel mai scurt timp posibil !

Rezervarile online se fac cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii.Toate rezervarile online sau telefonice vor fi confirmate de catre noi.
Puteti face acest lucru utilizand formularul online, telefonic sau prin email. La momentul rezervarii va rugam asigurati-va ca aveti toate informatiile zborului data/ora.
Pentru rezervarile cu plecare din Arad  ve-ti fi contactati telefonioc cu 10-15 minute inainte de preluare de la adresa, sau de la locul stabilit in prealabil.
Contactatine! Sunati acum la: +40 / 0744 189 060! sau la Email: transaradtimisoara@gmail.com

  • Transferul de persoane la aeroport reprezinta principala noastra preocupare ce a aparut ca o necesitate in orasul Arad si Timisoara. Doua orase foarte bine dezvoltate din punct de vedere al afacerilor, dar si cu o populatie mare.
  • Transferam persoane de la Arad spre aeroportul din Timisoara (Traian Vuia) zilnic tur retur.
  • Crys Trans este o companie din Arad, Romania, si ofera servicii de calitate tuturor clientilor sai.Serviciul de transport se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa calatoreasca singure ori impreuna cu familia si prietenii apropiati, catre aeroport, sau de la Aeroport.
  • Daca aveti orice fel de întrebări sau doriti informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi!