Project Description

Rezervarile se pot face online la pagina ( Rezervare/contact), prin email Email: transaradtimisoara@gmail.com, sau telefonic la: +40 / 0744 189 060 cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii.
La momentul rezervarii va rugam asigurati-va ca aveti toate informatiile zborului data/ora. Toate rezervarile online sau telefonice vor fi confirmate de catre noi.
Pentru plecare ve-ti fi contactati telefonioc cu ceva timp inainte de preluarea de la adresa, sau de la locul stabilit in prealabil.
Pentru transportul din Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) spre Arad, ve-ti fi asteptat cu numele dumneavoastra scris pe o pancarta in sala de asteptare din aeroport.
La stabilirea orei de preluare va rugam sa luati in considerare durata transferului de la adresa de preluare (locuinta, hotel sau birou) la aeroportul (Traian Vuia), tinand cont de conditiile meteo si de trafic precum si de cerintele companiilor aeriene referitoare la durata formalitatilor.
Transferul intre Arad-Aeroport Timisoara (Traian Vuia) este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu limusine 4+1.
Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad/Timisoara, prin formularul de la pagina (rezervare/contact) sau telefonic. Orice tip de rezervare sau transfer aeroport sau alta locatie va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre.
Rezervati acum la: +40 / 0744 189 060 ! sau prin Email: transaradtimisoara@gmail.com !