Oferim transport persoane zilnic din Arad la Aeroportul Timisoara (Traian Vuia), dus intors. In momentul de fata, efectuam transport persoane din Arad si transport persoane din Timisoara. Crys Trans este o firma din Arad, Romania, si ofera servicii sigure, de calitate, si la preturi excelente tuturor clientilor sai.
Crys Trans s-a dezvoltat odata cu cererea mare de transport de persoane intre Arad -Timisoara si Aeroportul (Traian Vuia) si in jurul acestei activitati s-au dezvoltat pe parcurs doua servicii: transportul de persoane in comun si transporturile private pentru cei ce doresc sa calatoreasca in conditii excelente intr-un grup restrans sau singuri. Un lucru care ne caracterizeaza ca si companie este seriozitatea si punctualitatea.
Transferul de persoane la aeroportul Timisoara reprezinta, preocuparea noastra de baza ce a aparut ca o necesitate in orasul Arad si Timisoara. Vorbim despre doua orase bine dezvoltate din punct de vedere al afacerilor, dar si cu o populatie mare.
Transferul intre Arad-Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu limusine 4+1 zilnic tur retur!
Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad-Timisoara Aeroport sau orice locatie doriti, prin formularul de rezervare de la pagina (rezervare/contact). Orice tip de rezervare sau transfer aeroport, va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre telefonic.
Rezervati acum la: +40 / 0744 189 060 ! sau Email: transaradtimisoara@gmail.com !